Werkwijze

Hoe gaat het nu eigenlijk? Binnen ons bedrijf is het gebruikelijk dat U als klant eerst een offerte aanvraagt. Daarvoor hebben wij een aantal gegevens nodig zodat wij voor U een gerichte prijs uit kunnen brengen. Wat heeft U dan zoal nodig? Wij denken dan aan het volgende:

  • Trapvorm
  • Uitvoering: open of dicht
  • Materiaalkeuze
  • Hoogte van de trap
  • Nieuwbouw of verbouw (bouwbesluit), of de richtmaten van het trapgat (trapgaten)
  • Accessoires zoals behandelen, muurleuningen, hekwerken en dergelijke
  • Waar de trap geplaatst gaat worden

Informatie over de dingen die hierboven beschreven zijn, worden onze site verder toegelicht, zodat U voldoende informatie heeft voor het aanvragen van een offerte. Dit kunt U hier doen, maar als U liever heeft dat één van onze medewerkers U te woord staat, kunt U natuurlijk met ons bellen. Hiermee kunt U wensen aangeven of een afspraak maken voor een bezoek aan onze zaak.

U zult ondertussen wel begrijpen, dat het voor ons niet mogelijk is om “even snel een richtprijs” te geven, gezien de mogelijkheden die wij U te bieden hebben.
Nadat we de benodigde gegevens verzameld hebben, gaan we over tot het maken van een offerte. Deze wordt dan per post verstuurd en, indien U wilt, ook gemaild of per fax verstuurd.

Keuzes maken?

Het is natuurlijk helemaal aan u: de materiaalkeuze. Daar kunnen wij niet in beslissen. Er zijn een heel veel factoren die daar invloed op hebben. Waar komt de trap, wordt deze veel gebruikt, wat voor kleurstelling? Enzovoort… Zoveel mensen, zoveel wensen.

Wij kunnen u wel de verschillen in kwaliteit uitleggen. Leest u daarvoor verder op de pagina waar de houtsoorten beschreven staan. Deze kunt u bij de producten vinden. Of hier.
Daarnaast komt dan een ander belangrijk punt: welke stijl past het beste bij u? Strak, modern, klassiek, eenvoudig? Ook daar zijn veel mogelijkheden in te vinden… Wij staan u graag bij in het maken van de juiste keuze, immers een trap koop je niet elke dag!