Offertes

Het is mogelijk om via internet een offerte aan te vragen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. U krijgt dan zo snel mogelijk een offerte thuisgestuurd waarin onze aannemingsprijs staat. Deze wordt in onderdelen gespecificeerd waarin U kunt zien hoe de totaalprijs ongeveer is opgebouwd.

Om U zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om onderstaande gegevens zo volledig mogelijk in te vullen.

Het is mogelijk dat als U op de knop verzenden klikt, een beveiligingswaarschuwing krijgt van uw e-mailprogramma. Wilt U deze dan toestaan de email te sturen. Daarna wordt de aanvraag verstuurd en wordt een kopie in uw verzonden items geplaatst.

Basisgegevens van de trap


in centimeters


Houtsoort
Hekwerken en leuningen op de trap

Hier wordt bedoeld als er ergens op de trap zelf een hek moet komen. Als er ergens op een overloop of zolder nog hekwerk komt te staan, wordt daar verderop in dit formulier nog om gevraagd.

Hieronder kunt u de leuningen opgeven zoals in onderstaande keuzelijst staat

Als er, indien van toepassing, op de overloop/zolder nog hekwerk nodig is kunt U dat hieronder opgeven.

Mtr.

Geef, indien van toepassing, een spijltype op die op of rond de trap moeten komen.

Spillen kunnen we ook op verschillende manieren uitvoeren. Geef hieronder op hoe deze uitgevoerd zouden moeten worden.Bijkomende accessoiresEventuele opmerkingen of aanvullingen:

Contact informatie

Wij verzoeken tevens het adres en plaats in te vullen waar de trap geplaatst wordt.

Persoonlijke informatie:
captcha