Open trappen en dichte trappen

Van der Schoot Trappen maakt en plaatst open en dichte houten trappen. Daarbij zijn verschillende mogelijkheden, van een moderne [rechte steektrap] tot [klassieke trappen]. In samenwerking met u komen we tot een ontwerp dat helemaal aan uw wensen voldoet. Er zijn voor ons weinig beperkingen, wij kunnen bijna ieder model en iedere uitstraling realiseren.

Ons trappensysteem

Bij het monteren van de open of dichte trappen maken wij gebruik van het door ons ontwikkelde Stramo®-systeem. Dit systeem maakt het ons mogelijk om trappen veilig te plaatsen op elke denkbare plaats. Dankzij dit systeem kunnen er meerdere afwerklagen, zoals lak of wax, aangebracht worden voordat de trappen gemonteerd worden.

Compleet advies

Open trappen behouden de ruimte en het licht in uw kamer/hal, dichte trappen scheiden ruimtes af. Uw interieur bepaalt mede welke trap het beste past. Wij kunnen u hier uitgebreid in adviseren.

Neem contact op met Van der Schoot Trappen voor het maken van een afspraak. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.