Trapmontage met het STRAMO®-systeem

Hét bouwpakket voor uw trap

Behalve het vakkundig maken van trappen, hebben wij ook speciale bouwpakketten voor het plaatsen van onze trappen, zoals een moderne trap of dichte trappen. Om te kunnen voldoen aan de steeds hogere eisen, hebben wij het Stramo®-systeem, een trap bouwpakket, ontwikkeld. Dit wordt door onze medewerkers al een aantal jaren succesvol toegepast!

Stramo®

  • Stramo® staat voor: Schoot Trappen Montage Systeem, welke een geregistreerde handelsnaam is. Na een periode van ontwikkelen en testen zijn we nu dan zover dat we met trots naar buiten kunnen treden met dit bouwpakket voor uw trap.
  • Stramo® is het eigen ontwikkeld systeem,wat onze medewerkers in staat stelt om in nagenoeg elke situatie verantwoord de trappen te monteren.Met dit speciale trap bouwpakket wordt het werk een stuk lichter gemaakt.
  • Tijdens de montage hebben onze medewerkers de mogelijkheid zich op hun eigen werk naar boven te werken zodat het gevaarlijke werk boven de trapgaten eigenlijk verleden tijd is geworden.
  • Naast verantwoord werken heeft Stramo® een ander voordeel: het geeft de mogelijkheid om voordat de trap geplaatst wordt meerdere laklagen aan te brengen.

Hierboven staat een filmfragment om te zien hoe monteren van trappen middels het Stramo® bouwpakket in zijn werk
gaat.